Alt Tag

Dine medarbejdere skal ikke stå tilbage med skyldfølelse efter et hackerangreb

placeholder

Download e-bog:
Dårlig it-sikkerhed er ikke medarbejdernes skyld. Det er ledelsens ansvar.

I takt med udviklingen i it-kriminalitet, er der sket en tilsvarende udvikling i teknologier til at beskytte virksomheder og deres data, og det er heldigvis blevet sværere for uvedkommende at få adgang via teknologien.

I stedet er det nu hver enkelt af os, som er blevet det svage led i kæden, it-kriminelle benytter. Deres metoder bliver mere og mere sofistikerede og svære at gennemskue som svindel. Men det ændrer ikke på, at den medarbejder, som uforvarende bliver offer, meget ofte står tilbage med skyldfølelse og fornemmelse af at have handlet naivt og dumt. Og det er ikke rimeligt.

I e-bogen ser vi bl.a. nærmere på, hvordan I:

  • ved hjælp af it-værktøjer sætter ekstra sikkerhed op på brugerniveau, så I undgår at medarbejderne bliver en vej ind for de it-kriminelle.

  • nemt kan få adgang til et elitehold af eksperter i cyberkriminalitet og cybersikkerhed, der holder øje med trusler, der kan ramme din virksomhed.

  • får adgang til en platform, der proaktivt holder øje med din virksomheds netværk og kan reagere prompte på uregelmæssigheder.

Udfyld formularen og download 
e-bogen